Xiaomi Redmi Note 8'in Kamera Özellikleri ve İşlemcisini Onayladı - TeknoMute

Xiaomi Redmi Note 8'in Kamera Özellikleri ve İşlemcisini Onayladı

Xiaomi'nin Redmi markası, 29 Ağustos'ta Redmi Note 8 serisini tanıtmaya hazır. Redmi Note 8 Pro akıllı telefon ile ilgili ayrıntıları onayladıktan sonra , Xiaomi'nin Redmi markası, Redmi Note 8'in ayrıca dört arka kamera da alacağını onayladı. Her şey dikey olarak düzenlenmiş ultra geniş açılı lens, alan lensi derinliği ve süper makro lens ile birlikte 48 megapiksel bir ana kamerayı toplayacaktır. Resimde kameranın yanında çift LED flaş da var.
Şirket ayrıca, Redmi Note 8'de çekilen birkaç düşük ışıkta çekim yayınladı ve Redmi Note'a benzer şekilde gece modu çekimleri için 1,6μm piksel ile 12MP görüntü oluşturmak için dördü bir arada kamerayı  kullanacağını söyledi.
Ayrıca, telefonun Redmi Note 7S'deki Snapdragon 660 14nm Mobil Platformuna kıyasla Snapdragon 665 11nm Mobil Platformuna güç sağlanacağını da doğruladı.
Şirket henüz başka detaylar açıklamadı, ancak FHD + Dot Notch ekranını önceki ekrandan koruyacak, ancak daha yüksek ekran / vücut oranı, daha iyi pil ömrü, NFC ve daha fazla RAM ve depolama için daha küçük bir çene olduğunu doğruladı. Önümüzdeki günlerde daha fazla ayrıntı bilmeliyiz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar