Oppo Reno 2Z Canlı Görüntelendi. - TeknoMute

Oppo Reno 2Z Canlı Görüntelendi.

Çarşamba günü,Reno2 tanıtalacak. Çinli üreticinin ayrıca Reno2z ve Reno2F telefonlarını da duyurması bekleniyor. Reno2'nin detayları ve canlı görüntüleri son zamanlarda ortaya çıktı. Reno 2z'nin gerçek görüntüleri piyasaya sunulmasından birkaç gün önce de sızdırıldı. Görüntüler, Reno2z'nin arkada dört kamera ve kesintisiz bir ekrana sahip olacağını gösteriyor.
Reno2z'in canlı görüntüleri, tam ekran tasarımı sayesinde yüksek bir ekran alanına sahip olacakSelefi Reno Z telefonu gibi, Reno2Z de açılır bir selfie kamerasına sahip. OPPO Reno2 telefondaki gibi köpekbalığı yüzgeci açılır kamera  bulunmayacak .
Telefonun arka kapağında, çift tonlu çift LED flaş ile birlikte bir dörtlü kamera sistemi bulunuyor. Akıllı telefonun sağ omurgasında bir güç düğmesi bulunurken, ses seviyesi rocker'ı sol kenarında bulunabilir. Telefonun alt kenarında 3.5mm ses girişi, bir USB-C bağlantı noktası ve bir harici hoparlör bulunur.
OPPO Reno 2z canlı görüntüleri

Bizi Instagram'da takip etmeyi unutmayın:@teknomute

Mobil Uygulamamızı indirebilirsiniz    

OPPO Reno2Z Özellikleri

Reno2Z, tam HD + çözünürlük sunan 6.5 inçlik bir AMOLED ekrana sahip.Ekranda parmak izi bulunuyor. Telefonun ekranı bir Gorilla Glass 5  ile korunuyor. Helio P90 işlemci ve 8 GB RAM tarafından desteklenmesi bekleniyor.
Reno2Z'nin dörtlü kamera sistemi, 48 megapiksel birincil lens, 119 derece 8 megapiksel ultra geniş lens, görüntü ve video çekerken portre modu efektleri ekleyebilen bir çift 2 megapiksel sensör içerdiği söyleniyor. 16 megapiksellik bir pop-up selfie kamerası bekleniyor.  VOOC 3.0 hızlı şarj desteği sunan 4.000mAh'lık bir bataryaya sahip olabilir. ColorOS 6.0.1 tabanlı Android 9 Pie OS, Reno 2z'de önceden yüklenmiş olarak gelecektir. Akıllı telefon Hindistan'da piyasaya sürülüyor ve  278 $.
OPPO, 10 Eylül'de Çin'de Reno2 serisi akıllı telefonları piyasaya sürecek Muhtemelen, Reno2 telefonuna Reno2Z ve Reno2F de eşlik edecektir.
kaynak )

Yorum Gönder

0 Yorumlar