OnePlus TV'nin Özellikleri Sızdırıldı!!! - TeknoMute

OnePlus TV'nin Özellikleri Sızdırıldı!!!

OnePlus TV yaklaşık bir ay içinde duyurulacaktır. Televizyon hakkında resmi kaynaklardan zaten bildiğimiz bir çok şey var, ancak sızan bir teknik özellik sayesinde şimdi daha fazla ayrıntı ortaya çıkıyor.

Bir Google Play Geliştirici Konsolu sayfasının ekran görüntüsü gibi görünen bir görüntünün, listelenen TV'nin temel özellikleri bulunuyor. Bundan önce, aynı adı taşıyan bir cihaz Google tarafından 22 Ağustos'ta onaylandı. Fotoğrafa göre, OnePlus TV kod adı “Dosa” ve buradaki değişken Hindistan için.
  1. OnePlus TV özellikleri
TV 2560 MB RAM'e sahip ve bir MediaTek MT5670 işlemci ile eşleştirilmiş. Bu, 1.5 GHz hızında çalışan dört çekirdekli bir işlemci. Yongaseti bir ARM Mali G51 GPU'ya sahip. Çözünürlük 1920 x 1080 veriliyor. Kaynak, TV menüsünün her zaman 1080p olduğunu açıklıyor, bu yüzden OnePlus'ın zaten gösterdiği çözünürlük 4K'lık bir paneldir.
OnePlus TV Android TV 9'u çalıştıracak, ancak OnePlus tarafından özelleştirileceğini zaten biliyoruz , bu nedenle UI, Android TV 9'u çalıştıran diğer cihazlardan farklı olacaktır.
OnePlus TV'de 55 inçlik bir QLED ekrana sahip olacak . Hindistan'da ilk kez piyasaya sürülecek ve Pete Lau, bunun premium bir cihaz olduğunu yansıtan bir fiyat etiketine sahip olacağını söylüyor. İlk önce Hindistan'da piyasaya sürülme kararı, yalnızca Hindistan'ın en büyük pazarı olduğu gerçeğinden değil, aynı zamanda içerik sağlayıcılarla zaten ortak olduğu için de olsa LG ve Samsung'dan daha uygun fiyatlı olmalıdır. OnePlus TV, Ekim ayında Avrupa, ABD ve Çin'de de duyurulacak.
OnePlus, yeni özellikler getirecek ve geleneksel TV'den çok farklı olacak halefleri serbest bırakmayı planladığı için bu bir kerelik bir proje değil. OnePlus TV sadece kaliteli değil, aynı zamanda mükemmel bir kullanıcı deneyimine sahip olacak, OnePlus CEO'su Pete Lau dedi.
(Kaynaklar: 1 , 2 )

Yorum Gönder

0 Yorumlar