Xiaomi Redmi Note8 ve Redmi Note 8 Pro'nun İşlemcisini Onayladı - TeknoMute

Xiaomi Redmi Note8 ve Redmi Note 8 Pro'nun İşlemcisini Onayladı

Xiaomi, Redmi Note 8 ve Note 8 Pro'yu birkaç gün içinde piyasaya sürmeye hazır ve şirket onlar hakkında önemli bir parçasını onayladı. Redmi genel müdürü Lu Weibing, birincisinin Snapdragon 665 tarafından destekleneceğini , ikincisinin ise MediaTek Helio G90T ile piyasaya sürülen ilk cihazlar arasında olacağını açıkladı .




İkincisi, geçen hafta MediaTek tarafından açıklanmasına rağmen , bu işlem ilk önce standart Not 8'de işlemcinin resmi onayını aldığımız zamandı. Bu arada, her iki telefonun arkasında dörtlü kamera olacak, ancak Not 8'in birincil kamera seçeneği olarak 48MP Samsung ISOCELL GM2 sensörüne sahip olması bekleniyor, ikincisinin Güney Koreli teknoloji devinden 64MP GW1 kullanıldığı söyleniyor.


Xiaomi geçen hafta, Redmi Note 8 ve Note 8 Pro'nun, yükseltilmiş RedmiBook 14 ve Redmi TV ile birlikte 29 Ağustos'ta açıklanacağını duyurdu . Her iki telefonun da öne bakan bir selfie-kamerası yerleştirmek için ön tarafta bir damla çentik ile gelmesi bekleniyor. Bu da, bu yılki moda, açılır kamera olacağını güçlendiriyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar