Xiaomi Redmi Note 8'in Tanıtım Videsu ve Kutusu Yayınlandı - TeknoMute

Xiaomi Redmi Note 8'in Tanıtım Videsu ve Kutusu Yayınlandı

Bugüne kadar, resmi tanıtım materyallerinin ve sızıntıların hiçbiri yaklaşmakta olan telefonun ekranını açıklamadı, ancak tanıtım videosu sayesinde Redmi Note 8 Pro'nun selefinin su damlası ekranını tutacağını doğrulayabiliyoruz.

Video oynatıcı
Tanıtım videosu aslında telefonun ne kadar güçlü olduğunu gösteren bir test. 39 saniyelik videoda, oldukça ağır bir halter taşırken telefonun iki ünitesinin bir halterci tarafından bastırıldığını görüyoruz. Yaptıktan sonra, her iki telefonun da hasarsız olduğu görülüyor (en azından ekranları iyi durumda). Bu noktada Redmi Note 8 Pro'nun damla çentiğe sahip olduğunu görüyoruz.
Videonun sonunda, telefonun iki renkte geleceğini teyit ediyoruz - yeşil ve beyaz. Damla çentiğine de yakından bakıyoruz.


Redmi Note 8 Pro'nun perakende kutusu
Redmi Note 8 Pro'nun perakende kutusu

Redmi'nin genel müdürü Lu Weibing, telefonun perakende kutusunu da açıkladı. Kutu, Redmi Note 7 Pro'daki gibi bir degrade renk tasarımına sahip, ancak bu sefer çok az mor renkte. Telefonun adı alt kısımdaki yatay yerine dikey olarak da yazılmıştır.
Redmi Note 8 Pro, 29 Ağustos'ta piyasaya sürülecek. Helio G90T, dört çekerli arka kameralar ve arkaya monte edilmiş bir parmak izi tarayıcı ile desteklenecek ve ayrıca sıvı soğutmaya sahip olacak.
(Kaynaklar: 1 , 2 )

Yorum Gönder

0 Yorumlar