Vivo NEX 3 5G'nin Özellikleri Sızdırıldı - TeknoMute

Vivo NEX 3 5G'nin Özellikleri Sızdırıldı

Vivo'nun NEX akıllı telefonlar serisi bu serideki yenilikçi cihazları piyasaya sürdüğü için şirket için özeldi. Vivo NEX, açılan kameralı dünyanın ilk telefonuydu ve Vivo NEX 2 iki ekranlıydı
Şimdi, şirket Vivo NEX 3. Li Xiang olarak adlandırılan yeni nesil Vivo NEX serisi akıllı telefon, piyasaya sürmek için hazırlanıyor, Ürün Müdürü  Yaklaşan akıllı telefonun özellikleri sızdırılmış.
Vivo NEX 3 5G
Ayrıca, beklendiği gibi, şirket bugün resmi olarak Vivo NEX 3 5G akıllı telefonunun önümüzdeki ay Çin'de piyasaya sürüleceğini ancak tarih belirtilmediğini onayladı. Weibo'ya duyuruda bulunan şirket, şöyle bir resim yazan bir resim yayınladı: “İşte geliyor! # 5G Vivo NEX 3 Eylül'de yayınlandı! ”
 Vivo NEX 3 5G etkileyici 99,6 oranında ekran kasa oranı ile gelecek. Şirket  Şelale Ekran tasarımını benimsemiş olduğu için bu kadar yüksek ekran / kasa oranı sunmak mümkündür .
 Snapdragon 855 amiral gemisi okta çekirdeği yonga seti üzerinden yükseltme olarak lanse edilen Qualcomm Snapdragon 855 Plus sekiz çekirdekli işlemci tarafından destek verilecek .
Bizi Instagram'da takip etmeyi unutmayın:@teknomute

Mobil Uygulamamızı indirebilirsiniz    
Vivo NEX 3 5G Özellikleri Kaçak
Sızıntıya göre, cihaz üçlü kamera kurulumunda arka kısımda 64 MP birincil kamera sensörüne sahip olacak. Öne  kameraya geldiğimizde, ekranın üzerinde bir çentik olmadığından, NEX 3'ten Vivo NEX'e benzer bir açılır kamera ile gelmesini bekliyoruz. Ekrandaki kamera algılayıcısına işaret eden raporlar var, ancak olası görünmüyor.
Akıllı telefonun, bugün piyasadaki diğer amiral gemilerinden farklı olarak bir kulaklık jakı ile geleceği de söyleniyor. Ayrıca, telefonun 44W hızlı şarj desteği ile gelmesi bekleniyor. Şirket piyasaya çıkış tarihini henüz açıklamamasına rağmen, akıllı telefonun Eylül ortalarında piyasaya sürülmesini bekliyoruz.
Kaynak )

Yorum Gönder

0 Yorumlar